herinrichting

WONING Utrecht

interieurontwerp woonkamer en keuken

Familie Martens was opzoek naar een nieuwe inrichting voor hun huis waarbij het belangrijk is om rekening te houden met een rolstoelgebruiker. De nieuwe ruimte is op een slimme manier ingedeeld zodat de rolstoel overal makkelijk kan komen. Het keukeneiland heeft in het verlengde een kleine eettafel om gezellig na te borrelen. De ruimte heeft een warme uitstraling gekregen met een stoere touch. 

woonBOErDERIJ

TILBURG

interieurontwerp woonkamer en keuken

 

Een oude woonboerderij die is omgetoverd tot een ruimte met een strakke basis, een logische indeling én met respect voor de architectuur van de woning. De  oorspronkelijke haard met stenen is behouden en een echte eyecatcher. Aan de linkerkant is de ruimte tussen de haard en muur dicht gemaakt voor de tv en houtblokken. De vloer zorgt voor een huiselijke en warme sfeer.

Nieuwbouw

WONING ARNHEM

interieurontwerp woonkamer, tuinkamer en keuken

De inrichting van het woonhuis voor familie Riesthuis heeft een lichte, kleurrijke en frisse uitstraling.  De nieuwe kindvriendelijke meubelstukken, die op een slimme manier voor een logische indeling zorgen voor een grote open leefruimte. Het keukeneiland is uitnodigend en een verlengde van de woonkamer wat de juiste dynamiek geeft waarnaar de familie op zoek was.

VRIJSTAANDE

WONINg Deventer

interieurontwerp woonkamer en keuken

 

De huidige woning van familie Bremen voldeed niet meer aan hun wensen. Samen hebben we de ruimte gemoderniseerd en heeft het een stoere en eigenzinnig karakter gekregen. De combinatie van lichte basis kleuren, industriële elementen en veel groen maakt dit huis tot een fijne plek waar de familie Bremen heerlijk tot rust kan komen.

© 2020 by studio effe

  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon
  • Gray Pinterest Icon