geboorte Sil

ontwerp en realisatie

 

Het geboortekaartje sluit aan bij de kleuren in de baby kamer.

Voor de enveloppe heb ik gebruik gemaakt van loonzakjes, 

je kan deze afsluiten met een sluitsticker. 

bootcamp

Breezand

ontwerp en realisatie logo en huisstijl

geboorte Josephine

ontwerp en realisatie

 

Het thema van de geboorte zijn vogeltjes, geïllustreerd door Julia van Leeuwen. Het is een staand geboortekaartje met een gaatje in het midden, als referentie naar een vogelhuisje. De enveloppe, adresstickers, postzegels en sluitsticker zijn allemaal op maat gemaakt. Daarnaast hebben we de doopsuiker vormgegeven als vogelnestje. Doopsuiker wordt gegeven aan familie en vrienden die op kraambezoek komen. 

 

Verder hebben we een digitale afbeelding gemaakt, die de ouders direct na de geboorte rond kunnen sturen en hebben we een sticker na de geboorte geplaatst op het woonkamer raam.

Voordat Josephine geboren is, hebben we een baby voorspellingen boekje gemaakt, in het zelfde thema.

 

uitnodiging bruiloft

ontwerp en realisatie

Het thema van de bruiloft is Bohemian Botanical om de uitnodiging een natuurlijke uitstraling te geven, hebben we voor papier gekozen dat gemaakt is van olifantengras; vibers, warm van kleur en een textuur.

De uitnodiging wordt verstuurd in een kraft enveloppe, de persoonlijke uitnodigingen hebben een touwtje met een eucalyptus takje. 

 

geboortekaartje siebe

ontwerp en realisatie

HEMA geboortekaartjes

ontwerp en realisatie

 

Hema Nederland wilde graag gepersonaliseerde geboortekaartjes op hun website aanbieden. Hiervoor hebben we 120 kaartjes ontwikkeld met illustraties van de Hema om zo het herkenbare handschrift te behouden. Klanten kunnen een kaartje kiezen en de naam van hun kindje veranderen. 

wenskaarten.hema.nl/geboortekaartjes

© 2020 by studio effe

  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon
  • Gray Pinterest Icon