Bruiloft

Bold Bohemian

concept, uitnodiging, ceremonie, aankleding locatie & diner

Voor de bruiloft van Julia en Daan hebben we het thema bohemian gebruikt. Het vouwsysteem van de waaiers zijn de rode draad in het concept. 

Het gastenboek is een uniek object geworden, iedereen kan een berichtje achter laten op een waaier en zo wordt de vaas gevuld.

atletiek THEMA

BRUILOFT

concept, grafische uitingen, aankleding locatie en diner

 

Omdat het bruidspaar elkaar ontmoet heeft op de atletiekbaan in Haarlem, hebben we voor hun bruiloft het thema atletiek volledig doorgevoerd. Beiden zijn nog steeds actief op de atletiekbaan, daarom wilden ze hun gasten een sportieve dag geven.

De gasten kwamen binnen bij de start, waar ze hun envelop, met daarin een startnummer, team bandana en een vaantje, konden ophalen. Natuurlijk was er een medaille voor het winnende team. Bij het diner diende het startnummer als jouw plaats aan de atletiekbaan. 

Voor dit project hebben we het concept bedacht, de grafische uitingen uitgewerkt en de aankleding volledig verzorgd. De illustraties zijn getekend door Eleni Debo, de foto's gemaakt door Part of the vision Photography en het filmpje door Starling Films. Het evenement vond plaats bij Avanco - Adventure and Events in Aalbeke, België. 

Foto Part of the Vision photography

Foto Part of the Vision photography

 

Foto Part of the Vision photography

Foto Part of the Vision photography

Foto Part of the Vision photography

DYAO

Solar 2017

 

Junk in the Trunk, Slinky Shake en Nervous Nelly zorgen ervoor dat jij Solar Weekend soepeltjes in gaat. Lekker schudden met die billen! Daag al je vrienden uit en wie van jullie heeft de beste moves?

Junk in the Trunk

Twerk zo snel mogelijk alle pingpongballen uit jou doos.

 

Nervous Nelly

Schud met alles wat je hebt zoveel mogelijk stappen bij elkaar.

 

Slinky Shake

Kom samen in het ritme en swing de CD heen en weer. 

 

Knuffelboom

Jungle festival

 

Wij wilde heel graag een boom adopteren, want wat is nou een boom zonder jungle? En wat is nou een jungle zonder dieren?

 

Daarom hebben we bedacht om onze boom te bedekken en vol te hangen met knuffels, een heuse knuffelboom! Hiermee beschermen we de boom, maar ook de bezoekers of als je gewoon een beetje liefde nodig hebt.

 

© 2020 by studio effe

  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon
  • Gray Pinterest Icon